HTML

Petrolheads Blog

Minden ami eszünkbe jut a közlekedéssel, a világgal, autókkal, motorokkal, quadokkal, jetskikkel kapcsolatban

Friss topikok

  • Benzin Benő: két-három kivételtől eltekintve. Bár a szerkesztőket szidni itt tényleg nem szép! (2009.05.18. 22:43) Moto GP közúton
  • Benzin Benő: Valaki a házból lehetett... Vagy legalábbis volt belső segítő... (2009.05.17. 15:00) Akurvaéletbe.
  • Benzin Benő: Azt az illetőt kihagytad, aki folytást kiszedve 60-nal halad lakott területen kívül a felezővonala... (2009.05.15. 15:06) Robogós köcsögök.
  • ChrissDR: Fehérjét pucolni a műszerfalról??? Ahogy egy barátom mondaná: "mit akar az a nő az élettől, aki ne... (2009.05.15. 11:09) 10 dolog amit nem okos dolog vezetés közben tenni

Linkblog

Archívum

2009.05.15. 13:47 ChrissDR

Robogós köcsögök.

Címkék: zaj köcsög autós robogós forglami

Két állatfaj van az utakon akit utálok. Az egyik a lesötétítettegyesketteshármasGOLFos hülyegyerek, a másik meg a robogós.

Namost. Utóbbiak között nagyon sok a kis pondró, így általánosítani nem fogok, mert ez tényleg csak egy rétegre vonatkozik. De ez a réteg sajnos olyan, hogy majdnem az  egész kétkerekű társadalmat leírja.

1. számú Köcsög Robogós: Aki azt hiszi magáról, hogy 1,5 tonnányi svéd acélnak is ellenáll és le akar nyomni az útról, dugóban araszolás közben, mert Ő nagyon siet.

2. számú Köcsög Robogós: Aki nem tud parkolni. Mindig van olyan kis tirpák, aki direkt úgy parkol be a járda mellé, hogy kettő négykerekű kollgát küld el emiatt más utcába.

3. számú Köcsög Robogós: Az igénytelen aki arra nem képes, hogy elvigye szervízbe a roncsát, hogy legalább ha kénytelen vagyok mögötte haladni, akkor ne fulladjak már meg a füsttől amit kitol magából.

4. számú Köcsög Robogós: Cigizni menő bukósisakban.

5. számú Köcsög Robogós: A legundorítóbb fajta. Aki azt hiszi, hogy egy 1,8-as Intruderen ül. Miért is? Kipufogó kirepedve, motor szét hajtva de ennek ellenére a marhája tolja neki a gázt csumára, mert a nagy hang menő! Eredmény? Felhúzott ablak mellett nem hallod a zenét a kocsiban, lehúzott ablaknál halláskárosodás. Ez még belefér. Na de az, hogy éjjel nem akarja észre venni, hogy éjjel van, és a visszhangzó társasház rengetegben végigszakít minden tolerinca nélkül... hát egyszer lemegyek és megkérdem: DU JU VANT TO DÁÁÁJ???? Érted is eljön:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lényeg a lényeg: FORGALMI ÉS ZÖLDKÁRTYA! Meg talán ne legyen elég B jogsi a robihoz. Meg modosítsák a BTK jogos védelmi helyzetre vonatkozó bekezdését, hogy robogós megjelenésekor fegyverhasználatra is jogosult a szenvedő fél.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petrolheads.blog.hu/api/trackback/id/tr381123253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benzin Benő 2009.05.15. 15:06:49

Azt az illetőt kihagytad, aki folytást kiszedve 60-nal halad lakott területen kívül a felezővonalat kerülgetve, s az autósoknak esélyt sem ad arra, hogy valahogy elmenjenek mellette.

Meg aki simán kivág eléd földútról részegen 20-szal, hogy mehess a szembesávba másik kocsival ütközni...
süti beállítások módosítása